Suojaa uusi puhelimesi

Tapahtuu Suomen kesässä: Puhelin tipahtaa asfaltille selfietä otettaessa. Luuri ottaa osumaa festaritungoksessa. Sadekuuro yllättää ja kastelee niin vaatteet, laukun kuin kännykänkin. Älypuhelimet auttavat meitä luomaan ja tallentamaan kesämuistoja, mutta joskus ne aiheuttavat meille myös harmaita hiuksia.

Puhelimet kulkevat mukanamme kaikkialle, ja hyödynnämme niitä niin kameroina, karttoina kuin viihdekeskuksinakin. Valitettavasti ahkerassa käytössä laitteita vaanivat myös monenlaiset vaarat: pienet kolhut, isommat iskut, naarmut, kosteus ja lika. Näitä vastaan puhelin tarvitsee omat suojavarusteensa, jotka onneksi ovat vain klikkauksen päässä!

Näyttö ansaitsee näytönsuojan

Tiedätkö, mikä on älypuhelinten yleisin ongelma? Rikkoontunut näyttö. Näytön hajoaminen säpäleiksi latistaa parhaimmankin lomatunnelman, ja varsinkin uudessa laitteessa pienetkin naarmut ja kolhut harmittavat vietävästi.

Ennaltaehkäisy on edullisempaa kuin korjaaminen, joten hanki ennen kesäjuhlia ja -reissuja uudelle puhelimellesi suojakalvo tai näytönsuoja. Vaihtoehdoista löytyy muovisia, lasisia ja nestemäisiä suojia, ja voit valita juuri puhelimesi mallille tarkoitetun ja tarpeitasi vastaavan tuotteen.

Satsaa myös kuoreen tai koteloon

Näytönsuojan lisäksi uudelle puhelimelle kannattaa hankkia jonkinlainen kuori tai kotelo. Ne pehmentävät pudotuksia, pitävät lian loitolla ja vedenpitävät kotelot tuovat mielenrauhaa niin sateen uhatessa kuin mökkilaiturilla makailtaessa.

Kuoren tai kotelon ei myöskään tarvitse olla pelkkä “tylsä” suojavaruste. Puhelin muuttuu kertaheitolla persoonallisemmaksi, kun sille valitsee hauskannäköiset kuoret. Hieman isompaan koteloon taas sujahtavat puhelimen lisäksi sekä luottokortit että kotiavaimet.