Hauskoja pelejä sateisia päiviä varten

Sateisena päivänä voi olla hankala keksiä mitään tekemistä, sillä ulos ei huvittaisi huonolla säällä lähteä. Sisällä kyhjöttäminen televisionkaan ääressä koko päivän ajan ei välttämättä ole kauhean innostavaa. Tekemistä voi kuitenkin löytää erilaisista peleistä.

Hyviä pelejä ajan vietteeksi

Pelejä voi pelata niin puhelimella kuin lautapeleinä. Puhelimellakin voit pelata muita vastaan, vaikkapa omia kavereitasi, kun valitset pelin, jossa voi pelata yhdessä muiden kanssa. Esimerkiksi suosittu kännykkäpeli Among Us mahdollistaa pelaamisen yhdessä kavereiden kanssa. Peliä voi pelata myös yksin.

Yksin on helppo pelata esimerkiksi erilaisia sudokuja tai muita visailuja, jotka vaativat hieman ajattelua. Tämä kehittää esimerkiksi loogista päättelykykyä, ja jotkut pelit kehittävät myös muistia. Kännykkäpelien pelaaminen voi myös olla hauskan lisäksi kehittävää. Joskus peleillä voi jopa tienata vähän rahaa itselleen.

Myös tetriksen kaltaiset pelit ovat hyvinkin kehittäviä, mutta niiden parissa saa ajan kulumaan myös nopeasti. Ajantaju unohtuu, kun on hauskaa, mutta myös jotain tekemistä, joka on kiinnostavaa. Myös Androidille on aivan omia salaisia pelejä.

Millä voin pelata pelejä?

Pelejä varten kannattaa olla kosketusnäytöllinen puhelin, jota on helppo pitää kädessä. Esimerkiksi erilaisilla popsocket-pidikkeillä saat vaivattomasti mukavan otteen puhelimesta. Myös puhelimeen tarkoitetut kynät voivat tuoda lisähelpotusta pelaamiseen, jos näyttöä joutuu hirveästi näpyttämään pelin aikana. Kuulokkeilla varmistat sen, ettet häiritse esimerkiksi kanssa-asujia, vaan voit laittaa pelaamisen aloittaessasi kuulokkeet päähän. Hyvä valikoima netistä mahdollistaa tarvikkeiden ostamisen kotiin helposti.